... امروز: شنبه - ۰۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
استراتژی بازاریابی زمان تقریبی مطالعه: 9 دقیقه
کپی شد!
0
توسعه کسب و کار | Business Development

تجاری سازی چیست؟

بازاریابی وابسته یا کلیکی در دنیای اینترنت

تجاری سازی چیست؟

تجاری سازی فرآیند ارائه محصولات یا خدمات جدید به بازار است. عمل گسترده‌تر تجاری‌سازی مستلزم تولید، توزیع، بازاریابی، فروش، پشتیبانی مشتری و سایر عملکردهای کلیدی است که برای دستیابی به موفقیت تجاری محصول یا خدمات جدید ضروری است.

به طور معمول، تجاری سازی پس از رشد و توسعه یک کسب و کار کوچک و افزایش فعالیت های خود و رسیدن به سطوحی اتفاق می افتد که به آن اجازه می دهد با موفقیت به بازار بزرگتری دست یابد. برای مثال، اگر یک نانوایی کوچک به خاطر رول‌های دارچینی‌اش شناخته شده باشد و آن‌ها را با موفقیت به فروش رسانده باشد، می‌تواند با فروش رول‌های دارچین بسته‌بندی شده به خواربارفروشی‌های محلی، محصولات خود را تجاری کند، جایی که دیگران می‌توانند شیرینی‌ها را بخرند و نانوایی می‌تواند فروش خود را افزایش دهد. توسط عوامل متعدد

خوراکی های کلیدی

تجاری سازی فرآیند ارائه محصولات یا خدمات جدید به بازار است.
تجاری سازی نیاز به یک استراتژی بازاریابی و عرضه محصول سه لایه به دقت توسعه یافته دارد که شامل مرحله ایده پردازی، فرآیند کسب و کار و مرحله ذینفعان است.
عمل گسترده‌تر تجاری‌سازی مستلزم تولید، توزیع، بازاریابی، فروش، پشتیبانی مشتری و سایر عملکردهای کلیدی است که برای دستیابی به موفقیت تجاری محصول یا خدمات جدید ضروری است.

 

درک تجاری سازی

تجاری سازی مستلزم یک استراتژی بازاریابی و عرضه محصول سه لایه با دقت توسعه یافته است که شامل اجزای اصلی زیر است:

مرحله ایده پردازی
مرحله فرآیند کسب و کار
مرحله ذینفع _

فرآیند تجاری سازی

بسیاری از مردم مرحله ایده پردازی را به عنوان دهانه قیف می بینند. اگرچه بسیاری از ایده‌ها وارد بالای قیف می‌شوند، اما تنها کسری در نهایت راه خود را به سمت پایین پیاده‌سازی می‌کنند. Ideation تلاش می‌کند تا محصولات و خدمات جدیدی را تولید کند که خواسته‌های بی‌پاسخ مصرف‌کننده را برآورده کند، و کاربردی‌ترین طرح‌ها با مدل کسب‌وکار شرکت، با ارائه مزایای بالا با هزینه کم، هماهنگ باشد.

مرحله ایده‌پردازی تلاش می‌کند تا یک فلسفه بازاریابی به نام « چهار Ps » را که مخفف محصول، قیمت، مکان و تبلیغ است، در خود بگنجاند. اغلب به عنوان آمیخته بازاریابی از آن یاد می شود، شرکت ها از این مفهوم برای تعیین محصولاتی که باید تولید کنند، نقاط قیمتی که آنها را به فروش می رسانند، پایگاه مشتریانی که می خواهند هدف قرار دهند و کمپین های بازاریابی که در تلاش برای جابجایی کالا به راه می اندازند، استفاده می کنند.

برای اینکه یک محصول بالقوه برای تجاری‌سازی واجد شرایط باشد، تلاش‌های تحقیق و توسعه (R&D) باید درجه‌ای از ارزش عمومی را تلگراف کنند که به طور بالقوه می‌تواند منجر به افزایش سودآوری شرکت شود. در مرحله فرآیند کسب‌وکار، ملاحظاتی از نظر امکان‌سنجی، هزینه‌ها و تفکر در مورد چگونگی اجرای استراتژی تجاری‌سازی بالقوه در نظر گرفته می‌شود.

همانطور که گفته شد، مرحله ذینفعان معمولاً در تفکر از طریق اینکه چه کسی مخاطبان و سهامداران یک محصول یا خدمات تجاری شده را هدف قرار می دهد، همراه است. برای موفقیت واقعی تجاری سازی، یک شرکت باید نیازهای مشتری و ذینفعان خود را برآورده کند.

تجاری سازی

فروش محصولات جدید در بازار

اختراعات، ثبت علامت تجاری و سایر اقدامات قانونی باید برای حمایت از حقوق معنوی یک محصول، قبل از عرضه محصول به بازار انجام شود. تولید ممکن است در داخل انجام شود، یا ممکن است قرارداد فرعی به کارخانه های اشخاص ثالث داده شود( برون سپاری ) ، هنگامی که خط تولید کامل شد، تلاش‌های تبلیغاتی سپس آگاهی را به بازار هدف می‌آورد که از طریق کانال‌های توزیع و همچنین مشارکت با خرده‌فروشان قابل دسترسی است.

اگرچه کسب‌وکارهایی که محصولات را در داخل تولید، بازاریابی و توزیع می‌کنند، به دلیل اینکه مجبور نیستند درآمدهای حاصل از آن را با واسطه‌ها به اشتراک بگذارند، سود بیشتری به دست می‌آورند، اما نسبت به هزینه‌های بیش از حد تولید نیز مسئولیت بیشتری را متقبل می‌شوند.

زمرّد مدیا - گروه توسعه کسب و کار هلدینگ بین المللی زمرّد / پایان
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلی
تماس